The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir asayiş özelliğidir ve yangın veya öteki evgin durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını peylemek yürekin mutasavvertır. Yangın merdivenleri alelumum çelik veya sert kabil malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Dairesel tasavvur, basamak izini en aza indirirken mahsuldar amudi harekete icazet verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar için kılgın bir kanunlar haline getirir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve bitek çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi ciğerin;

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yanının örtüsüz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu manzara hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik takkadak kapının kolaylıkla açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Yangın bapmızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade insan yaşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne yakınlarında açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve Yangın Çıkış Kapısı kuruluşnıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en şayeste fiyatlarla iye yürütmek dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt haber alabilirsiniz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page